Ga verder naar de inhoud

Najaar en kerst in het atelier

24.11.2023

Het najaar is traditioneel een periode voor wat herbronning in het atelier.
Zo heb ik ook dit jaar voor de vierde keer op rij meegedaan aan de actie #apaperaday van Kunstwerkt. Dat is een hele maand elke dag tekenen. Na het vele schilderwerk was het fijn om mijn schetsboek terug te omarmen en in mijn wereld te duiken.

Ga zeker eens kijken op mijn instagram naar het resultaat!

Na de zomer, de vele toonmomenten en het intensief schilderen, neem ik ook altijd tijd om te mijmeren: wat ging er goed en gaf me energie, wat ging er minder en leer ik iets van, wie heb ik ontmoet en wil ik graag mee samenwerken.
Stilaan beginnen de ideetjes voor exposities terug te groeien. Misschien terug naar Wakkerzeel, maar met wie?, de kunstmarkt en een expositie in Tremelo en wie weet mag ik binnenkort een heel grote muurschildering maken.

Ik ben altijd op zoek naar fijne samenwerkingen, geef me zeker een seintje.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor meer nieuws: hier.

KERSTKORTING

Schilderen en tekenen doe ik een beetje voor mezelf, maar van zodra het klaar is toch vooral voor anderen: het geeft me energie en stemt me zo gelukkig als ik voor iemand iets kan betekenen met mijn werk.

Ik heb nog wat ruimte in de planning voor een tekening op bestelling. Misschien een idee voor een uniek kerstcadeau? Voor een kerstprijsje…

Bovendien zijn alle werken in de shop tot eind van het jaar aan 20% korting!