Ga verder naar de inhoud

muren schilderen of...

Eigenlijk kan ik alles voor je beschilderen wat je maar wil! Binnen én buiten.

Zo schilderde ik al een aantal binnenmuren, levensgroot van afmeting. Buiten schilderde ik drie grote elektriciteitskastjes. Dat doe ik met acrylverf die nadien beschermd wordt door een vernislaag: zo gaat het schilderij jàren mee.

De prijs is afhankelijk van de complexiteit en vooral de grootte van het te beschilderen vlak.

Praktisch

Hoe ga je te werk?

Voor ik begin spreken we goed af. Ik maak meestal een prijsvoorstel op met daarin ook mijn werkwijze. Alvorens te starten heb ik voorbereidend werk (schetsen en voorstudies, compositie bepalen, een gesprek met jou, een fotoshoot, ...). Ik maak steeds een inschatting van de tijd dat ervoor nodig is. Als ik bijna klaar ben, kan ik indien gewenst feedback vragen. Kijk naar de voorbeelden voor mijn stijl.

Levertijden
De levertijd is afhankelijk van de grootte van het werk, de hoeveelheid bestellingen die ik heb en mijn beschikbare tijd. Vraag er mij zeker naar!

Betalingswijze
Ik maak een factuur op bij beëindiging van het schilderij.
Op de prijs dient geen btw betaald te worden, daar ben ik voorlopig van vrijgesteld. Betalen kan online of cash. Ik kan u indien gewenst een betaalverzoek sturen. Ik dien tevens over uw naam, voornaam, adres en emailadres te beschikken.

Publicatie
I
k krijg graag uw toestemming om foto's van het werk te publiceren op mijn persoonlijke website, d.i. deze website of indien er een nieuwe website wordt opgericht, alsook op mijn sociale media (Facebook, instagram,…). Dit kan uiteraard in overleg gebeuren.